Billiga produkter inte alltid sämre

Billiga produkter är inte alltid sämre. Min CAT 315D behövde en ny varningsramp på taket efter att den gamla nyligen gick sönder efter knappt två år i drift. Garantin gällde inte längre vilket jag tycker är otroligt dåligt och det blir inga fler inköp på mässor framöver kan jag kan lova. Jag letade runt i butiker här nere i Helsinör utan någon större framgång. Jag har varit intresserad av att köpa en blixtljusramp en längre tid och nu kände jag väl att läget var perfek, det var dags att prova någonting nytt så att säga. Det blev v till slut en led blixtljusramp från svenska Ljusgiganten som har ett gott rykte bland branschfolket. Pjäsen vägde in på 12 kg och var 1,2 meter lång med sökarljus runt om hela rampen. Jag har aldrig upplevt ett lika starkt gult sken tidigare så där finns ingeting att klaga på överhuvudtaget. Denna blixtljusramp är helt fantastisk och det återstår att se ifall det håller längre än den förra modellen som lade av efter knappt 22 månader. Led ger ett kraftfullt ljus trots att effekten endast uppgår till en bråkdel av en varningsramp halogen. Jag har uppdaterat artikeln återigen efter att jag förlorade stor del av informationen så det kan därför skilja sig en del jämfört med tidigare.

Uppdatering:
Blixtljusrampen fungerar fortfarande utan några problem och jag är verkligen supernöjd med produkten som troligtvis är mitt bästa köp hittills. Om ni har några frågor kring blixtljusramper och specifikationerna så får ni gärna kontakta mig via mejl.